top of page

Affirmaatiomeditaatio helpottamaan kvanttihypnoosi-istuntoa

Voit tehdä tätä meditaatiota / huomion antamista positiiviselle lopputulemalla ennen nukahtamistasi, juuri herättyäsi, kadulla kävellessäsi, siivotessasi... ylipäätään aina kun sinulla on mahdollisuus haaveiluun. Luo mielessäsi TARINA hypnoosin jälkeisestä tilanteesta ja liitä tähän tarinaan POSITIIVINEN TUNNE. Ajattele KUIN KAIKKI OLISI JO TAPAHTUNUT. Kuin olisit jo ollut istunnossa. 

 

Ja näin se tapahtuu:

1. Keksi yksinkertainen tarina, jota voit toistaa mielessäsi kuin elokuvaa.

Voit esimerkiksi kuvitella, että olet kävelemässä pois istunnostamme kiitollisena kaikesta siitä mitä se sinulle antoi (määrittelemättä mitä tapahtui!). Tai voit kuvitella tilanteen, jossa kerrot ystävällesi/puolisollesi uskomattoman hienosta kokemuksestasi. Keksi tässä tapauksessa itsellesi positiivinen repliikki ja toista se mielesi elokuvassa aina samanlaisena, esim.: "En osannut kuvitellakaan mitä kaikkea siinä voi tapahtua." tai "Mieletöntä miten onnellinen olen."  

2. Hae positiivinen tunne kuten kiitollisuus, onnellisuus tai iloisuus.

Muistele hetkeä, jolloin olet ollut todella onnellinen; (ensi)rakkaus, äidiksi/isäksi/isovanhemmaksi tuleminen, hyvien uutisten kuuleminen, itsensä ylittäminen, lemmikin hoitaminen, luonnossa samoilu. Käytä apuna valokuvia, jos tarpeen, jotta todella pääset kiinni positiivisesta tunteesta niin, että voit tuntea miten ja missä kohtaa se kehossasi tuntuu. 

3. Yhdistä tarina ja positiivinen tunne.

Todella tunne kehossasi tarinan positiivinen lopputulema.

4. Tee tätä huomion antamista onnistuneelle lopputulemalle päivittäin ennen istuntoamme.

Toista harjoitusta useamman kerran päivässä. Auttaa myös, kun kuvitellessasi tätä elokuvaasi hymyilet :)

Tämä harjoitus auttaa varsinaisessa istunnossa antaen rationaaliselle mielelle/egolle positiivista viestiä tulevasta kokemuksesta. Syvään transsiin pääseminen helpottuu myöskin istuntojen myötä, kun positiiviset vaikutukset antavat egolle signaalin luottaa prosessiin ja tehdä yhteistyötä. 

 

 

HUOM! ÄLÄ TEE HARJOITUSTA, JOS OLET MASENTUNUT TAI ET SAA KIINNI POSITIIVISESTA TUNTEESTA!

Pelkkä positiivinen ajattelu ei riitä ja jos teet harjoitusta negatiivisesta tunteesta käsin tulet mahdollisesti luoneeksi vain esteitä.

bottom of page