top of page

Kvanttihypnoosimatka ryhmälle - ryhmässä on voimaa

Maailma ympärillämme tarjoaa monenlaista teoriaa ja "tutkittua faktaa", ja hyvää tarkoittavat ihmiset jakavat mielipiteitään totuutena. Kaikilla on näkemyksensä, mutta moni unohtaa vieläkin sen, että tällä tasolla, jolla elämme ei ole olemassa absoluuttista, muuttumatonta totuutta mistään. Me jokainen olemme ainutlaatuisia ja valitsemme itse (joko tietoisesti tai tiedostamattamme) sen, mikä on meille totta ja hyvää tai huonoa. Jos valintojamme ohjaa pelko, pienennämme itsemme ja saatamme seurata totuutta, joka on jonkun toisen ihmisen tai tahon määrittelemä, vaikka henkilökohtainen kokemuksemme voisi ollakin tästä poikkeava. Kun pysähdymme itsemme äärelle, ja alamme kuuntelemaan sisäistä opastamme, sydämen viisautta, löydämme oman voiman. Kvanttihypnoosi on yksi tie. Sen avulla käännetään huomio sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä oppaalta, sisäiseltä viisaudelta. Tätä viisautta voi kutsua intuitioksi, Jumalaksi, Pyhäksi Hengeksi, Rakkaudeksi, enkeliksi, henkioppaaksi, Korkeammaksi Minäksi, Korkeammaksi Tietoisuudeksi... mikä itselle resonoi. Todellisuudessa ei ole mitään väliä, miksi me tätä meissä jokaisessa olevaa eheyttävää voimaa, kipinää, kutsumme, sillä sanat ovat vain rajallisia määreitä jollekin, jota meidän on mahdotonta mielen tasolla käsittää. Tärkeintä on varmaankin tiedostaa, että kaikenlainen itsensä ääreen pysähtyminen ja omien haavojen kohtaaminen johtaa lopulta rauhan ja luottamuksen tilaan, jolloin löytää oman autenttisuuden ja totuuden. 

Ks. aiheesta lisää: Todellisuuden monet kasvot ja Rakastaa, ei rakasta, rakastaa.

masterkuva.jpg

Sisäinen viisautemme ohjaa aina rakkaudesta käsin. Ehkäpä juuri siksi sisäänpäin kääntymisellä on pitkä historia; itsemme ääreen pysähtyminen tukee monin tavoin hyvinvointiamme ja auttaa löytämään oman voimamme.

Kuva on lokakuun 2017 Free Spirit tapahtumastamme. Kiitos mukanaolleille.

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka tapahtuu joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia rakkaudelliselta lähteeltä, ja yleensä sen aikana on koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen mitä hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Kokemus on henkilökohtainen vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. Voit lukea lisää kvanttihypnoosista täältä.

 

Näissä tilaisuuksissa autamme toisiamme keskittymään rakkauden ohjaukseen ja näin vapautumaan pelon harhakuvista. 

Toistaiseksi en järjestä näitä ryhmätilaisuuksia, mutta niitä järjestää jo moni muukin. Löydät heidän yhteystietojaan täältä. Heiltä kannattaa myös toivoa tilaisuuksia

bottom of page